Кои колона направите вашиот делови од телото падне под?

anatomy-254129_1280

I'm attending a very interesting class at church on Sunday mornings. It is based on the Тело на докази студија Одговори Во Битие. Our class is being led by a member who is a physical therapist. My wife has a degree in Biology and she is also finding the class interesting (дека не се користи нејзиниот степен многу во последните 36 години.)

Во една седница неодамна, our class leader was talking about the different classifications of either some systems of the body, или тип на ткиво, или делови, or something which I don't remember. In any event, Се сеќавам размислување, "Со мојот cauda equina синдром, или од старост, мојата делови од телото сега спаѓаат во 2 classifications -"

Those that work...
Those that work...
Those that don't!
Those that don't!

 

 

 

 

 

 

Until next time...