Back Story – CES | Muaj 2 me cauda Equina Sindromi

Mirë se vini në Back Story.

Këto mesazhe do të zënë hapin prej kur unë u goditur me Sindromi kuajve cauda deri sa të filluar blogun tim në muaj 4.

16 Mar, Fisherman's Wharf Restaurant, Columbus, OH:

Prej meje - Pasi ka ndryshuar vende pune vitin e kaluar, Unë kisha planifikuar për një ribashkim të stafit të mi ish. We had planned it for March 16th and just because I couldn't walk, u zonked në pilula dhimbje, dhe pelena nevojshme kishte asnjë arsye për të shtyrë atë. Ne u takuan për drekë dhe kishte një kohë të madhe!

sm_The whole group

18 Mar, 2013, Shtëpi:

Nga gruaja ime - Ne urdhëroi një rollator për Davidin, e cila ka një shportë (e tij "çantë dore" of sorts--with wipes, pelena, meds, të gjithë 9 oborre) dhe një bidet të bashkëngjitni në vendin tonë tualet. TANI ai mund të vërtetë të përjetojnë pavarësinë sa më shumë të jetë e mundur. The therapy we're doing at the house keeps him stretched and a bit more limber by the day, edhe pse kjo duket si një mal shumë i gjatë të rritet. Dr i tij. ka modifikuar ilaçe e tij, dhe shpresojmë se ënjtje e tij kyçin e këmbës do të ulet më shumë ai mund të ecin. Ne jemi aq të bekuar dhe me fat të dini se folks të na mbani në lutje. Faleminderit thellë!

19 Mar, 2013, Shtëpi:

Nga gruaja ime - Davidi filloi ambulator e tij (nga shtëpia) terapi fizike këtë mëngjes. Sesionet e tij do të jetë rreth një orë dy herë në javë për tani në Westerville (për 20 min larg). Lokacioni është mjaft i afërt me vendin e punës kështu që kur ai merr përsëri në punë, they'll be handy and have extended hours. Ai u paraqit mirë sot dhe i është dhënë më shumë komponentë në rutinën e tij për të bërë dy herë ose 3 x në ditë, me kopje, dhe ai ka qenë "ndjenja të shtrihet" sot më shumë se zakonisht. Ne vazhdojmë mbajtur rezultatin e tij në namaz dhe të jemi të sigurt se Ati do të shërohet në rrugën e Tij, Koha e tij, për lavdinë e Tij!

27 Mar, 2013, Rehabilitimi Novacare, Westerville, OH:

Prej meje - I'm 4 Në seancat e terapisë tim pacient i jashtëm dhe duke bërë përparim të mirë. Kam planifikuar të kthehej në punë të hënën e ardhshme. Unë ende duhet të përdorin këmbësor për të ecur, por unë mund të ecin të mi për disa hapa para se unë jam në gjendje për të ruajtur ekuilibrin e mia. Këmbët e mia janë mjaft të forta, ajo nuk është në gjendje të ndjeni se çfarë trupi im po bën në këmbët e mia (ekuilibër) se është pengesë e madhe në këtë pikë. Unë ende jam mpirë nga rreth 3 inç më poshtë belit tim poshtë në mes të kofshës dhe pastaj tenderit tingly-mpirë dhe shumë nga gjunjët e poshtë për të këpucë me majë (përveç Tom Jery - Kam ndjenjë normale atje.) Unë jam më mirë në gjendje të parashikojnë nevojën për një ndalesë banjo, kështu që ndoshta së shpejti mospërmbajtje do të jetë një gjë e së kaluarës. Kjo është një pjesë e madhe e sfidës tani. Unë kthehem në kirurg të enjten për poshtë ime e parë deri me të. Dhe unë jam tani në gjendje për të përzënë përsëri.

Faleminderit të gjithë atyre që janë duke u lutur për ne. Ajo ka qenë padyshim një kohë e luftës për ne në fushën fizike dhe të gjithë mbështetjen tuaj ka qenë si të veçantë dhe të vlerësuar nga ne. Ne dashuri ju të gjithë!

>>>> Muaj 3

One thought on “Back Story – CES | Muaj 2 me cauda Equina Sindromi”

Comments are closed.