Sindromi kuajve cauda – Lehtësim të paparashikuara

Unë me të vërtetë nuk duan të besojnë atë ...

Por sot ajo është e sigurt.

Javën e kaluar, I kishte rritur probleme me bilancin tim. Tani që me të vërtetë e ndihmon kur unë kam marrë edhe një peroneal shqyer pjezë në kyçin e këmbës të drejtë! Dosido, Të enjten në mbrëmje tim Sindromi kuajve cauda ngritur ante - I kam rritur dhimbje në këmbë e drejtë / kyçin e këmbës (dhimbje nervore, dhimbje të muskujve, dhimbje imagjinare - të gjithë atë).

ps21v14Pra, imagjinoni habinë time kur të shtunën vonë, vetëm para gjumit, Bilanci kthye së bashku me të në masë të madhe zvogëluar dhimbje!! Unë shkova në shtrat duke menduar që ajo të jetë një pikë për shans. Unë nuk e përmend atë me gruan time, sepse kam menduar se ishte vetëm një nga ato gjëra kalimtare marrim kur vuajmë me CES.

E pra mëngjes e diel, dhimbja ishte ende shumë i ulët. Ne shkuam për në kishë dhe erdhi në shtëpi. I pritur për dhimbje të rritet ... Pas kthimit në shtëpi nga kisha të dielën mbrëma Unë kam qenë shumë me shpresë se një ndryshim i përhershëm kishte ndodhur, por ende kam pritur.

Në zgjohen këtë mëngjes, këmbët e mia ndjehet si unë mund të kandidojë në to përsëri në qoftë se jo për pjezë. Sigurisht që këmbët e mia nuk do të më lejoni të drejtuar gjithsesi, por ajo kishte qenë tashmë mbi 36 orë - kohë të mjaftueshme për të deklaruar se dhembja ime këmbë ka ndryshuar në mënyrë dramatike për të mirë. E gjithë kjo vetëm pas 1 mark vit. Në të vërtetë, si të postoj këtë, nesër shënon 1 Përvjetori i kirurgjisë tim decompression.

lëviz-përpara-quotes253

Unë e kam të rimarrë disa ndjenja në shpinë (paralizoj) Zona e këmbën e majtë - kjo është ndjenjë të re too! Kështu që progresi vazhdon. Perëndia ka një ndjenjë e mrekullueshme e kohës - vetëm kur ju mendoni se keni nevojë për inkurajim në një zonë, Ai ju jep inkurajim në një tjetër. Dhe kjo inkurajim arrin jashtë dhe shtrihet veten të drejtë në zonën që ju duhet është për të shkuar. Kështu që është një bekim të dyfishtë! Ju faleminderit, Zot!

Duke vazhduar në këmbë ...

D.V.

David