Një dushi Real ndërsa jetosh me cauda Equina Sindromi

Cauda equina Syndrome fundi kënduar në dushUnë kam arritur një tjetër moment historik! Këtë javë unë kam qenë në gjendje për të marrë një dush të plotë, ndërsa në këmbë!

Kjo nuk do të tingëllojë si një punë e madhe për disa, por për ne që merren me cauda Equina Sindromi këmbë për çdo gjatësinë e kohës nuk është një opsion. Një nga gjërat e CES merr nga ju është forca këmbë. Edhe në qoftë se ndjenja e kthimit, forca mund të mos. Pra, të qëndrojnë në dush për disa minuta e që duhet për dush, dhe duke shtuar ushtrimin fizik të dush, është një arritje e madhe për mua!

One letdown though is that it did take so much strength that I can't do it every day, or even most days... ende. Por e ardhmja është para nesh dhe ne do të shohim se çfarë ajo sjell, por tani për tani unë nuk mund të lë në baltë dush vend. Unë jam duke kaluar Muajit 13 me CES, so I've really got to get busy on my Month 12 dhe Muaji 13 Raportet! Shpresoj që të kemi ato deri këtë fundjavë.