Shpirtëror

Tai zona më e rëndësishme e jetës. Each of us has a body, një mendje, dhe një shpirt. To ignore one is like taking a leg off of a 3 stol këmbë - ajo vazhdimisht do të bjerë poshtë derisa të riparohet.

Shumica e njerëzve e injorojnë aspektin shpirtëror të jetës.


[Mesazhe të-të-faqe cat_id = 3 Limiti = 5]

 

 

On The Journey

s2Member®
%d blogerët si kjo: