Ne jemi duke u kthyer!

Ajo ka qenë një kohë të gjatë, udhëtim i ngadalshëm, por ne jemi kthyer në të qartë! It has been a long while since I've posted. Life has been very, shumë të zënë për ne për shumë kohë të gjatë. Some of what was faced dictated that it would be better to remove this website and youtube videos from public view. For that, Unë jam me të vërtetë keq.

Im youtube video ka pothuajse 700 Pikëpamjet mbi të, kështu që tani ajo është e tutje dhe lart të 1000! Getting the word out about life with CES. Based on interaction on the internet, ajo është më e zakonshme se mjekët imagjinoni. It isn't, megjithatë, një dënim për shtratin tuaj ose një karrocë për pjesën tjetër të jetës tuaj. Maybe not even pain!

Tani për tani, Unë vetëm shkruaj këtë shënim të shkurtër. More coming soon!

David
14 Shtator 2015