Mbalik Crita – CES | Wulan 3 karo Cauda Equina Sindrom

Sambutan kanggo Mbalik Crita, Part 3.

Iki kiriman bakal keno saka nalika aku stricken karo Cauda Equine sindrom nganti miwiti Pendhaftaran blog ing Wulan 4.

Apr 17, 2013, Ngarep:

Saka kula - my rehabilitation continues and I am seeing improvement, kang olèh, nanging ora tansah nyenengake. Minangka miwiti njupuk kroso bali area, iku biasane pain aku rumangsa. I've had a lot of pain related to a very tight piriformis otot ing tengen hip. I've had exercises and stretches for it, kang mbantu sawetara. Minangka sawetara liyane loro duwe subsided, iku wektu kanggo musataken ing pain paling gedhe aku rumangsa sapunika lan sing ing ndhuwur hip ing sisih buri. Nerangake saka knotted munggah, ndhuwur mburi piriformis.

Senin ing Kinésithérapie, Pendhaftaran terapi njupuk bab 5 menit kanggo nggawe jero otot pijet sing titik. Dhewek "natoni apik" wektu kabèh. A sawetara menit sawise pijet, pain melorot kanggo apa. Aku luwih akeh mobilitas, ora pain saka nyawang utawa lungguh! Senin lan pisanan 1/2 saka Selasa padha gedhe. Banjur, mesthi, otot Miwiti tightening maneh. Ana aku duwe Pendhaftaran sabanjuré PT sesi. Kim arep karo kula lan terapi, Carrie, arep kanggo nuduhake dheweke ngendi lan apa apa. Sak relief saka pain, I need banget sethitik pain pengobatan. Now that is a goal I'm looking for!

I'm working 1/2 wektu sapunika, lan karo PT lan isih mbangun stamina, sing dianggo apik kanggo kula. Aku bakal tetep ing 1/2 - 3/4 minggu maneh wektu sawetara banjur nyoba kanggo nggawe maneh kanggo full time.

Walah mbalekake ing minggu pungkasan:

Tengen njaba thigh (bagean) - Hasilipun aku aran nyenyet, inflamed tendon saiki ana
Ngisor saka kaki - Saiki aku bisa aran nalika lantai iku kelangan
Ndhuwur tengen mlaku - anything that touches it feels like I'm being stung by a wasp
Loro pedhèt - Saiki aku bisa aran cramps padha wis gadhah

Isih kaku / ora pangrasa:

Bunder lan groin wilayah
Pupu - wingking, ndhuwur 4 inci mung, sikil loro
Ngisor sikil - Aku bisa ngomong tutul kanggo wilayah iki, ora pain ing ngarepan shins utawa pinggir, pedhèt cramping sanadyan
Kaki & Ankles - isih biasane kaku

Isih hard Balance - Aku bisa ngadeg tanpa pitulungan kanggo 60 - 90 detik, Aku bisa tekan jarak cendhak (ing pituduh tartamtu) kanggo obyek

Lungguh - isih angel njagong for long. Sawetara kursi aku bisa tahan jam, liyane 10 menit. Lan carane dawa aku bisa metokake njagong kang malas owahan saka dina kanggo dina.

Lumampah (karo Walker) - pain saka piriformis biasane watesan kula lumampah sak 400 sikil ing wektu kanthi dawa liyane ing antarane

Lumampah (karo tebu) - Saiki aku bisa mlaku cendhak jarak (<50 kaki) karo tebu. Banget tiring nglakoni, so I don't do it much. Therapist ngajak 3 cendhek tebu mlaku dina.

Lumampah (unassisted) - Aku bisa mlaku alon banget, nggawe mati manawa saka imbangan kanggo saben langkah, kanggo kadohan saka 5 - 8 kaki. Iki anyar.

Ringkesan - kemajuan kang digawe, cara dawa kanggo pindhah durung. Tansah ing ndedonga kanggo Kim lan kula minangka isih ana liyane masalah saka sindrom cauda equina kang ana kamungkinan kanggo tau njaluk bali menyang normal lan mengaruhi saben dinten gesang. Iki sing toughest minangka ana perawatan kasedhiya kanggo masalah iki, iku mung nganti Gusti apa heals syaraf karusakan utawa ora.

Kita ngarep-arep lan pracaya ing Gusti Allah's hands. Pinujia Gusti Allah kanggo para pangestune!

Apr 26th, NovaCare papan pemulihan, Westerville, OH:

Saka kula - Well today is a sad day of sorts. It is my physical therapist's last day here in Ohio. Dheweke iku Doktor Kinésithérapie mahasiswa sing wis dilakoni dheweke internship final ing NovaCare ing Westerville. Sawise dina, she will be finished and headed back to Buffalo, NY nganti lulus. Sugeng, Carrie!

NovaCare wis partai pamit kanggo dheweke wingi karo tema Iranian singer sing with. Carrie iki disandangi munggah minangka King. Kanggo kula, the following picture will confirm what some of you have thought about me for a long time....

Carrie

 

 

Apr 20, 2013, Ngarep:

Saka kula - Bummer... nanging apik, Mugi. Ngarep saka tengen thigh ngrasa kaya lagi itching. Mesthi nalika aku ngeruk dhewek, I don't feel a thing. But I'm hopeful that this is an indicator of feeling coming back to that area. Nanging, nothing escapes the fact that it is a total bummer having a body part itch and not be able to get relief from scratching it 🙂

Lan karo sing, kita teka mburi crita bali. Continue with Month 4>>>

s2Member®
%d bloggers kaya iki: