Back Story – CES | Muaj 1 me cauda Equina Sindromi

Mirë se vini në Back Story.

Këto mesazhe do të zënë hapin prej kur unë u goditur me Sindromi kuajve cauda deri sa të filluar blogun tim në muaj 4. So join me as we look back at the beginning...

25 shkurt, 2013, Spitali Riverside metodist, dita e decompression tim kirurgji:

Nga gruaja ime, Kim - Davidi u marrë poshtë për op para në 5:30 këtë mëngjes. Kirurgjia ishte në 7:30. Nga 9:30. Të gjithë shkuan mirë, por ai ende ka ndjesi shpimi gjilpërash të mbetur në këmbë. Ai nuk ka lëvizur shumë gjatë gjithë ditës; dhimbje është në një 2 (Shumë më mirë se më parë). Nesër ai e sheh terapist dëmtimeve fi dhe nëse ai mund të ecë ai mund të shkojë në shtëpi thonë se ata. Por ai nuk ka pasur një BM, ende ka një kateter, dhe ata ishin të shqetësuar me veshkat e tij. Pra, ai kishte një ultratinguj prej tyre. Ndoshta nesër ne do të dimë më shumë. Thanks so much për të gjitha lutjet! Ai vazhdon të na bekojë me një lëvizje të tillë të inkurajimit ne jemi awestruck. Thanks so very much!

28 shkurt, 2013, Spitali Riverside metodist:

Prej meje - Sot duhet të jetë e fundit e mia në anën mjekësore të spitalit. Plani është për mua për të filluar terapinë intensive rehabilitimin mbi baza spitalor këtu në spital. I don't have much pain, por ka ende mpirje dhe ndjesi shpimi gjilpërash nga ijet e mia në këpucë me majë. Ana ime e djathtë është më e dobët se e majta, por jam në gjendje për të marrë deri në këmbët e mia dhe ec 50+ këmbët (Unë nuk e kishte ecur që nga 2/11, kështu që ndjehet mirë, edhe nëse ajo është sfiduese dhe shtuar në dhimbje.)

No one knows how long for the rehab yet... Ata thonë se diku nga disa ditë për disa javë. Sigurisht, Unë mund të shkoj në shtëpi sot dhe rehabilitimin atje, but the house isn't suited to it and I still need a good bit of help that Kim is unable to provide. Ju faleminderit të gjithëve për lutjet tuaja dhe mendimet gjatë kësaj kohe. Tani pjesa e vështirë fillon, dhe ne ende nevojë për lutjet. Ne dashuri ju të gjithë!

2 Mar, 2013, Akut Inpatiant Rehab Center, Spitali Riverside metodist:

Update nga Kim më Davidit - Profesionale e tij dhe terapi fizike Seancat janë produktive; e tij më të ulët mbrapa në të gjithë hips ende e hidhëruar, por askund si keq si më parë; hamstrings janë mënyra shumë të ngushtë dhe të kërkojë shtrihen ushtrime ashtu si bërthamë e tij; 6 seanca sot shpërndarë thruout orët e mëngjesit dhe të pasdites; ai mori një gjumë të mirë natën e kaluar dhe shpreson të tonite si dhe. Stabiliteti i tij këmbë është pengesa më e madhe tani. Ai përdor këmbësor & karrige të veçantë tualet, por është në gjendje për të marrë në dhe nga shtrati ok, dhe ecin në gjysmë të rrugës nëpër njësi rehabilitimin në katin e 6 tani. E gjithë kjo merr kohë. Ai është ende catheterized dhe do të jetë edhe në javën e ardhshme apo më të gjatë në varësi të ndonjë provë të kontrollit të fshikëzës të mërkurën. Të brendshmet e tij janë të loosening pothuajse shumë tani !! ;O Ne kështu e vlerësojmë të gjithë duke u lutur kaq me zjarr dhe në mënyrë konsistente për shërim. Edhe me gjyqet e tuaj, ju ende lutem. QË është DASHURIA për ya! Hugs Big për të gjithë.

3 mars, 2013, Akut Inpatiant Rehab Center, Spitali Riverside metodist:

Prej meje - Stafi tregon mua unë do të përfundojë në njësinë rehabilitimin më Sun (6th)! I just hope that my week left knee doesn't slow that down.

3 mars, 2013, Shtëpi:

Nga Kim - Mirë, it's good to have David home again! Tani për disiplinimin e secilit prej nesh që të sigurohemi se ai merr ushtrimet PT bërë (disa ai e bën, disa më duhet të bëj për të / për të). Ai është ende i pakontrolluar në të dy fushat, so we're keeping the Depends folks in business 🙂

Thanks so much për lutjet, dhe ne e falënderojmë Perëndinë për përgjigjur Tij në rrugën e Tij, në kohën e Tij. David's not out of the woods yet with his walking/stability though. We'll keep y'all posted.

12 Mar, 2013:

Muajin e ime e parë me skajet cauda Equina Sindromi ... Muaji 2>>>>