Cauda Equina Sindromi shkakton më shumë dëm

Sometimes it just doesn't seem to end.lëviz-përpara-quotes253

Siç e kam pasur regrowth nervore pas dëmit të shkaktuar nga cauda Equina Sindromi tim, I was able to feel a pain in my right ankle that wasn't like the pain in my other ankle nor the other side of my right one. Unë kisha atë kontrolluar nga para Krishtlindjeve. Dr. tha se ai mendonte se ishte një pjezë shqyer & urdhëroi një test përçueshmëri nervore (për të përcaktuar dëmin në shumën nervore ende të pranishme) dhe një MRI në atë kyçin e këmbës së djathtë. Testet janë bërë menjëherë pas Krishtlindjeve.

Unë u kthye dje te mjeku për të marrë rezultatet. Asnjëherë mos dëmtojë - ende shumë; pjezë - i shqyer, dhe shqyer në atë masë sa që fix vetëm për atë do të jetë kirurgji. E pra ne vetëm filluar një vit të ri në mënyrë që operacioni do të jetë jashtë shpenzime xhepi. Nuk është një problem në qoftë se ka diçka në xhep. Pas 4 operacioneve dhe rehabilitimin vitin e kaluar në mes Kim dhe mua, xhepat janë të zhveshur. Pra, ne duhet të besojmë Perëndisë për të siguruar për këtë. Asnjë dispozitë = nuk ka kirurgji.

blessings-healing-mercies-lauras-story-song-lyrics-the-positive-pear1So I'm wearing a brace and have order to take it easy. Dr. më tregoi lëvizjet unë jam për të mos lejuar këmba ime për të bërë, së bashku me disa kufizime të aktivitetit (shumica e të cilave unë nuk mund të bëj gjithsesi për shkak të Equina Sindromi cauda). Ai tha se në qoftë se ajo merr shumë e dhimbshme ose unë ketë ditë më të këqija se të mira, atëherë ajo do të jetë koha për të vepruar.

Pastaj është shërim - jo-peshe Duke hedhur për 3 javë, ecje hedhur për 3 më shumë javë, përgatiten për boot ende 3 më shumë javë më pas terapi fizike. Tani për tani kjo nuk është vetëm në kartat.

Si është kjo e lidhur me cauda Equina Sindromi tim? Inflamacion i nervore sipërfaqësore tim peroneal kufizuar sa larg përpjetë unë mund të bëj këmbën e djathtë, kështu që kur të marrë një hap përpara me këmbën time të majtë, se kufizimi mbajtur kyçin e këmbës nga bending përpara ashtu siç duhet. Pasi ajo goditi atë pikë, kjo do të "rrotull" për jashtë (e drejtë) anë e kyçin e këmbës. Kjo shkaktoi shumë lëvizje në mënyra të këqija në pjezë, përfundimisht duke shkaktuar një lot.

Pra, ne do të shkojmë tutje. Deri tani kjo ka ndikuar në shpejtësinë dhe gjatësinë e këmbë tim. We'll see what else it affects. Por në këtë, dhe në të gjitha gjërat, my wife and I trust God's plan for us. Dhe ne e lavdërojmë Atë dhe vazhdojnë të ecin, edhe pse shumë ngadalë, me Të në këtë udhëtim.

 

3 thoughts on “Cauda Equina Sindromi shkakton më shumë dëm

  1. David, i was reading your post,don’t give up, as you said, our God has plans for us, even sometimes is hard going through them ,we know that He is doing the best for uswish you all the best and get better quickly! GOD BLESS YOU!!

    1. Lisa, thank you for your words of encouragement. While the path is hard, our God walks beside us and lifts us up, often through the words or actions of others He brings into our lives. You are one of His encouragers, Lisa. Praying for God’s work to be complete in you. May He bless you in all that you do.

Comments are closed.